top of page
_
.

 

TOIMITUSEHDOT

Tuotteiden hintaan on lisätty arvonlisävero 24%. Pidätämme oikeuden tuotteiden ja postituksen hintojen muutoksiin. Tuotteiden tilaajan ja maksajan on oltava vähintään 18 -vuotias.

Tuotteet tehdään käsityönä. Siksi on mahdollista, että saman sarjan tuotteissa voi olla pieniä eroja, käsityön leimaa. Näitä eroavaisuuksia ei voida suoraan laskea virheiksi.

 

 

 

 

TOIMITUS

Varastossa oleva tuote pyritään postittamaan kahden vuorokauden sisällä maksusta. Emme vastaan Postin toimitusviiveistä. Noudosta on mahdollisuus sopia erikseen.

Postimaksu määräytyy Postin kotimaan paketin hinnan mukaan ja se lisätään lopulliseen tilauksen loppusummaan.  Vuonna 2020 kotimaan paketin hinta on 5,90€.

 

 

MAKSU

Tilaukset mieluiten suoraan verkkokaupan kautta. Täytäthän tietokentät huolella, jotta tuotteesi pääsee mahdollisimman sujuvasti perille. Tilaus käsitellään heti kun maksusuoritus näkyy tilillämme.

 

PALAUTUS

Toivomme, että tuotteemme ovat sopivat ja haluamasi kaltaiset. Mikäli tulet kuitenkin toisiin ajatuksiin, Suomen kuluttajansuojalain mukaan asiakkaalla on 14 päivän ajan tuotteen vaihto- ja palautusoikeus.

Peruuttamisoikeuden käyttämiseksi olethan yhteydessä meihin sähköpostitse. Pelkkä tuotteen konkreettinen palauttaminen tai noutamatta jättäminen ei riitä. Palautuksista, jotka jäävät noutamatta tai palautetaan ilman ilmoitusta pidätetään palautuksesta aiheutuneet kulut. Emme lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia.

Palautussähköpostissa tulee näkyä nimesi, osoite, tilauspäivämäärä, kopio saamastasi tilausvahvistuksesta, sekä palautukselle tarkoitettu tilinumero. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita ja näiden oheismateriaalia (mm. korurasia ja tuotekortti). Asiakaspalautukset lähetetään Postin kautta omakustanteisesti. Säilytä postin kuitti asiakaspalautuksesta, palautuslähetykset ovat aina asiakkaan vastuulla. Pakkaa tuote niin, että se on suojattuna sen korurasiassa. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta.

Mikäli palautuksessa ei ole kaikkia tuotteen osia, tuote on vahingoittunut tai käytetty, ei palautusta voida ottaa vastaan. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta. Mikäli tuote on myyntikelvoton, asiakas vastaa tuotteesta sen koko arvolla.

Mikäli sinulle on toimitettu väärä tuote, tuote on kadonnut tai viottunut kuljetuksen aikana, olethan mahdollisimman pikaisesti yhteydessä meihin. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Toimitamme uuden koon tai hyvitämme palauttamasi tuotteen arvon kun olemme vastaanottaneet ja tarkastaneet sen.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske mittatilaustöitä. Näitä ovat mm. tilaustyöt, kaiverretut tai laseroidut tuotteet tai muuten erityistoiveiden mukaan muutetut tuotteet (KSL 16§). 

 

 

 

bottom of page